Föreningen Medias Årsstämma 9/3-16

Det blev en riktigt trevlig årsstämma på Borgargillet i Stockholm med spännande föredrag och utdelning av blomsterbukett till Föreningen Medias första hedersmedlem.

Föreningen Medias årsstämmor inleds alltid första timmen med ett intressant och spännande föredrag. I år var det Malcolm Dixelius som med sitt tema: ”Ingenting i livet är säkert och det är det som gör mig lugn”” där han bland annat berättade om sitt liv som utrikeskorrespondent och på de oförutsedda situationer som uppstår och kan ske.

Malcolm Dixelius

Stämman öppnade sedan på rätt klockslag av mötesordförande Sten-Erik Jensen som höll i klubban och såg till att dagordningen följdes. Punkterna klarades av galant och det var trevlig stämning kring bordet. Nya suppleanter har tillträtt och vi som det senaste året satt som styrelseledamöter fick nytt förtroende.

mötesklubba

Stämman avslutades med utdelning av blomsterbukett till Stina Lundberg Dabrowski som är Föreningen Medias första utnämnda hedersmedlem. Stina tilldelades hedersmedlemskapet för sitt journalistiska arbete och för sin långa tid som medlem i föreningen.

Ordförande och Dabrowski

Med styrelse utsedd, blomsterbukett till hedersmedlem Stina Lundberg Dabrowski och ett mycket intressant föredrag av Malcolm Dixelius så dukades det upp en väldigt uppskattad buffé med dryck som intogs i ett avslappnat mingel som också satte punkt för årets stämma.

Dabrowski och Dixelius

Buffé 2016Roligt också att det var medlemmar ända från Skåne och Göteborg som tog sig tid för att deltaga, styrelsen tackar alla deltagare som kom. Du medlem som missade årets stämma ser vi väldigt gärna komma på nästa års sammankomst.

Ett extra stort tack riktas också till Sten-Erik Jensen som ställde upp som mötesordförande och till Christina Zaar som tog på sig uppgiften mötessekreterare.

Foto och text: Patric Lindén

// Patric Lindén

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.